Blev personligt medlem

Er du patient, pårørende, patientrepræsentant eller interesseret i patient forbedring, kan du nemt blive medlem hos Patient in Focus.  

Alle kan være med. Store som små – fra folkeskoleelever til pensionister.

Vi er sygdomsneutrale, så alle diagnoser og handicap er velkommen, såvel som dem der bare ønsker at støtte projektet.

Bliv medlem

Hvorfor blive medlem?

Medlemskab kan erhverves af enkeltpersoner (herunder patienter, pårørende og patientrepræsentanter). Som medlem af Patient in Focus får du en række fordele; bl.a. tilbud om deltagelse i kurser og konferencer, aktiv patientinddragelse og indflydelse på Patient in Focus’ politik.

Derudover får du mulighed for at møde en masse spændende mennesker, deltage i fælleskabet og engagere dig i kampen for at forbedre forholdene for patienter i Danmark.

Hvad kræves der af mig som medlem?
Det kræver ikke noget at være medlem. Man bestemmer helt selv, hvor aktiv man vil være. Nogen deltager i alle aktiviteter, nogen deltager en gang i mellem, og andre er medlem blot for at støtte Patient in Focus’ mission.

Hvor gammel skal jeg være for at være medlem?
Alle kan blive medlem ved Patient in Focus. Store som små – fra folkeskoleelever til pensionister. Vi er sygdomsneutrale, så alle diagnoser og handicap er velkommen.

Hvad koster et privatmedlemskab? 
Et privatmedlemskab koster 100 kroner om året. Man betaler for et kalenderår. Ligemeget hvornår du starter dit medlemskab på året, betaler du kontigent igen samme måned følgende år.

Det er kun muligt at blive medlem ved at betale et årligt medlemskab.

Patient in Focus forbeholder sig rettighederne til at aflyse eller ekskludere et medlemskab, der efter bestyrelsens opfattelse modarbejder eller skader vores medlemmer, forening og/eller mission.

Hvordan kan jeg betale mit kontingent?
Kontingentet kan betales via vores medlemsside.

Når betalingssystemet er oprettet, får du nedestående betalingsmuligheder:

Klik her og følge anvisningen.
Her har du mulighed for at blive tilmeldt automatisk trækning.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mit kontingent?
Hvis et medlemskabs kontingent ikke er betalt, mister man medlemsrettigheder og –fordele. Man vil derfor bl.a ikke længere kunne modtage information eller deltage i aktiviteter og arrangementer.

Opsigelse af medlemskab
Hvis du ønsker at melde dig ud af Patient in Focus, skal du logge ind under som Medlem og deaktivere dit medlemskab.

Hvem har adgang til mine oplysninger?
Dine oplysninger er beskyttet af persondataloven. Dvs. at det kun er Patient in Focus, der har adgang til dine oplysninger, og at de ikke kan blive udleveret til andre uden din tilladelse med mindre loven kræver det.

Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?
Hvis du vil ændre din adresse, e-mail eller telefonnummer, kan du gøre det inde på medlemssiden. Vær opmærksom på at du selv er ansvarlig for at få ændret dine kontaktoplysninger.

Har du yderligere spørgsmål?
Hvis du har yderligere spørgsmål omkring dit medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte Patient In Focus. Skriv til info@patientinfocus.dk eller ring på 3066 7377.

Vi passer på dig

Vores mission er, at al patientinddragelses skal være honoraret.

Læse mere om hvordan du eventuelt kan blive honoreret herunder.

Basis for Honorar

Spørgsmål?

Som enkelte patient, pårørende eller støtte medlem kan du med fordel blive medlem af Patient in Focus og få muligheder i projekt involvering og kursus deltagelse og andre patientinddragelses fordele.

E-mail os