Viden – Adgang – Metode

Patient in Focus hjælper alle slags organisationer med viden, adgang og koordinering af tidlig patientinddragelse. Som erfaringsrådgivere vil vi og vores patienter inspirerer dig til at tage beslutninger med forståelse for patienternes perspektiv i livet med sygdom.

Vi forstår patienten, fordi vi er patienter.

Viden

Som patienter ved vi, at patientens perspektiv og erfaring kan gøre en stor forskel, hvis bare den er inkorporeret i projektet. Jo før, jo bedre. Man kan IKKE involvere patienter for tidligt. For nogen lyder det helt banalt, men patienter har om og om igen bevist, at når deres indsigter og viden er hørt, finder man problemstillinger og løsninger, man aldrig havde tænkt på selv.

F.eks. hvis “standard of care” er en blå pille med seriøse bivirkninger, så nytter det ikke noget, at du udvikler en forebyggende pille, hvis den også er blå. Eller hvis du vil udvikle en behandling for udslæt til en patientgruppe, der er meget mere bekymret om hårtab. Eller måske et klinisk forsøg kræver for meget af patienterne, og gør rekruttering umulig.

Millioner af kroner er brugt på uholdbar strategi (i patientens perspektiv), utilstrækkelig rekruttering samt mislykket forsøg og projekter. Reducerer vi disse omkostninger lige fra starten, kommer det alle os patienter til gode i form af flere behandlingsmuligheder, hurtigere markedsgodkendelse, bedre behandling og mindre priser.

Patent In Focus og vores patienter kan give dig den viden, du har brug for, så dit projekt bliver en succes lige fra starten.

Adgang

Manglede adgang til patienter er ikke et problem, det er et kæmpe problem. Ofte er den professionelle rekruttering kortfattet og upersonlig. Patienterne føler sig tit nervøse og (pudsigt nok) overset i processen.

Hos Patient in Focus tager vi os tid til at finde de rigtige mennesker. Det skal ske i et trygt miljø, og derfor er det os som patienter, der rekrutterer andre patienter. Vi besvarer så mange spørgsmål, som vi kan – patient til patient – og det efterlader patienterne med ro i maven, som en professional ofte ikke kan opnå. Vores patienter ønsker at dele deres perspektiv og viden. De vil gerne gøre en forskel i dit projekt.

Patient in Focus er sygdomsneutral nonprofit organisation, og derfor har vi en stor patient rækkevidde og medlemmer med over 120 forskellige diagnoser. Vi har adgang til 21.000 patienter verden over og arbejder med alle slags diagnoser.

Vi håndplukker “rå” patienter (uden erfaring) så vel som patienteksperter afhængig af dit projekt og behov.

Patient rekruttering kan være nødvendigt i alle slags patientinddragelser inkl. forskning og udvikling. F.eks.:

 • Kliniske forsøg
 • Study design og evaluering
 • Spørgeskemaundersøgelser
 • Andet forskning og undersøgelser
 • Patient-/bruger-/borgerråd
 • Patient interview (individuelle)
 • Gruppe interview
 • Fokusgrupper og advisory boards
 • Paneler
 • Facilitering (af fokusgrupper, paneler m.m.)
 • Rådgivning
 • Case studies
 • Foredrag
 • Patientrepræsentation
 • Reklame
 • Patient influencer marketing
 • Video/film
 • ….. og meget, meget mere…

Facilitering (Metode)

Patient in Focus sætter pris på et samarbejde med dig. Vi koordinerer og rekrutterer dine patientinddragelses projekter for at sikre, at du får den nødvendige viden, og patienterne føler sig trygge.

Undervejs koordinerer vi ligeværdige partnerskaber mellem DIG og patienterne, med det formål at opnå tidligere patientinddragelse og derved styrke de komplekse beslutningsprocesser. Om det er i klinisk forsøg, fokusgrupper eller generelt patientinddragelse i workshops, feedback møder og interviews.

Hvordan kan du inddrage, og hvornår skal du inddrage patienter i dit projekt?

Kontakt os i dag – hos os finder du svaret.

”I forbindelse med efteruddannelse af farmaceuter havde jeg brug for input fra patienter omkring, hvordan de oplevede det at være på et apotek. Jeg kontaktede Patient in Focus, som hurtigt fandt de rette patienter.

Det var utroligt nemt, jeg skulle bare sætte tid og sted for interview, så sørgede Patient in Focus for resten.”

Trine Graabæk Hansen, Syddansk Universitet

”I forbindelse med efteruddannelse af farmaceuter havde jeg brug for input fra patienter omkring, hvordan de oplevede det at være på et apotek. Jeg kontaktede Patient in Focus, som hurtigt fandt de rette patienter.

Det var utroligt nemt, jeg skulle bare sætte tid og sted for interview, så sørgede Patient in Focus for resten.”

Trine Graabæk Hansen, Syddansk Universitet