Patientuddannelse og workshops for dig som har en psykiske, fysisk og metal lidelse

Patient in Focus tilbyder patientuddannelse og workshops med undervisning i vigtige redskaber – om det at være kronisk syg eller handicappet og formå at leve under levevilkår, der er så ”normale” som mulige for at udgå, at man føler sig socialt udsat eller tilsidesat i samfundets fællesskab, og hvor du ikke føler dig alene i dit sygdomsforløb eller handicap.

Patientuddannelsen og vores workshops inkluderer håndtering af lovgivning, angst og depression, stress, sexliv, attitude, ansvar og arbejdsmuligheder.

For at sikre patientforståelsen laves materialet af patienter til patienter i samarbejde med anderkendte danske specialister. Materialet vil være sygdomsneutralt og henvender sig således til alle. Der vil også være oprigtige patientfortællinger om livet med kronisk sygdom og/eller handicap og hvordan man finder livskvalitet og livsglæde trods ændringer af hverdagen.

Du vil få en masse hjælp til selv-hjælp og adgang til flere webinar der inkluderer oversete emner som ensomhed, nye værdier, mening i livet, kost, samt håndtering af kroniske smerter. Vi tager de mere grundmenneskelige styrker op for at forøge din livsglæde og livskvalitet.

Patienter, som har fuldendt enten workshops eller patientuddannelsen, kan får adgang til Patient In Focus’ medlemsplatform. Medlemsplatformen er en database med projektmuligheder af forskellige karakter, som patienter kan blive engageret i.

Projekter hvor patienter kan dele deres ekspertviden om deres sygdom og det at leve med sygdom eller handicap, hvor denne viden kan forbedre forholdene for patienter og maksimere behandlingsmulighederne. Projekterne inkluderer kliniske forsøg, patient forståelse af dokumenter, patient paneler, fokus grupper og peer-to-peer konsultation m.m.

Hvis vi skaber livsændrende formål i de nye levevilkår og bibeholder en form for aktiv involvering i samfundet, så kan vi også forstærke livsglæden. Vi vil være motivationen og inspirationen til, at patienter finder troen på sig selv og fremtiden.

Bliv medlem i dag og få gratis adgang til vores Bag Om – Livet til det gode liv der kommer i 2022.

MISSION 

Bedre viden
Bedre handling
Bedre sundhed
Bedre trivsel 

Tilmeld dig her allerede NU