Workshop

Vi patienter er tit gode til at deler nogle kreative måder og viden. Vores mission er at vi hjælpe hinanden med at tage bedst mulig for sig selv og hjælpe andre.

Vi vil skaber en tryg og inkluderende ramme, hvor der bliver lyttet til den enkelte, og hvor personer med kroniske lidelser, smerter og handicap kan lære af hinandens erfaringer og hjælpe hinanden.

Vi skaber et samfund der understøtter at patienter i at tager ansvar og handlekraftig i egen situation og hjælper med at du selv tager vare på dig selv og finder vejen til det gode liv.

Skriv dig op til gratis online workshops – hvad er vigtig at vide når du er syg!

 1. Familie og social aktivitet (sex, livstil, socialsamvær og meget mere)
 2. Fundamentet – jobs – arbejdsmarked
 3. Kliniske forsøg og behandling- offentlige

Vi har brug for dig til at være en del af dette. DU kan gøre en stor forskel og i slutningen af året, tager vi alles deltageres erfaring og smelter sammen i ”Bag om- vejen til det gode liv”, patientkurset.

Vi kommer til at tale om følgende emner, som du kan se ved siden af her:

 • Hvad i hulen sker der
 • Inspiration
 • Motivation
 • Ens muligheder
 • Kliniske forsøg – hvad er det?
 • Sundhed*
 • Elsk dig selv
 • Fundament

*(Sundhed er enormt bredt, så her vil være under emner)

Vi er patienter og vi vil hjælpe hinanden med at tage bedst mulig for sig selv og hjælpe andre, hvorpå vi kan være målrettet i en tid ved at engagere dig autentisk i dit fællesskab,

Det kan være vanskeligt at finde ressourcerne til al denne kommunikation, især når du administrerer andre dele i livet med en psykisk, fysisk eller mental lidelse .

Se vores alle vores workshops her og lad os hjælpe dig med at bliver set, hørt og kan gøre en stor forskel for din og dine omgivelser!

MISSION 

Bedre viden
Bedre handling
Bedre sundhed
Bedre trivsel 

Tilmeld dig her allerede NU til vores workshops

Patientkursus

Patientkurset er for dig som har en psykiske, fysisk og metal lidelse (kommer i 2023)

Patient in Focus tilbyder patientkursus med undervisning i vigtige redskaber – om det at være kronisk syg eller handicappet og formå at leve under levevilkår, der er så ”normale” som mulige for at udgå, at man føler sig socialt udsat eller tilsidesat i samfundets fællesskab, og hvor du ikke føler dig alene i dit sygdomsforløb eller handicap.

Patientkursus inkluderer håndtering af lovgivning, angst og depression, stress, sexliv, attitude, ansvar og arbejdsmuligheder.

For at sikre patientforståelsen laves materialet af patienter til patienter i samarbejde med anderkendte danske specialister. Materialet vil være sygdomsneutralt og henvender sig således til alle. Der vil også være oprigtige patientfortællinger om livet med kronisk sygdom og/eller handicap og hvordan man finder livskvalitet og livsglæde trods ændringer af hverdagen.

Du vil få en masse hjælp til selv-hjælp og adgang til flere webinar der inkluderer oversete emner som ensomhed, nye værdier, mening i livet, kost, samt håndtering af kroniske smerter. Vi tager de mere grundmenneskelige styrker op for at forøge din livsglæde og livskvalitet.

Patienter, som har fuldendt enten workshops eller patientkursus, tilbydes adgang til Patient In Focus’ medlemsplatform med en fordelagtig rabat. Medlemsplatformen er en database med projektmuligheder af forskellige karakter, som patienter kan blive engageret i.

Projekter hvor patienter kan dele deres ekspertviden om deres sygdom og det at leve med sygdom eller handicap, hvor denne viden kan forbedre forholdene for patienter og maksimere behandlingsmulighederne. Projekterne inkluderer kliniske forsøg, patient forståelse af dokumenter, patient paneler, fokus grupper og peer-to-peer konsultation m.m.

Hvis vi skaber livsændrende formål i de nye levevilkår og bibeholder en form for aktiv involvering i samfundet, så kan vi også forstærke livsglæden. Vi vil være motivationen og inspirationen til, at patienter finder troen på sig selv og fremtiden.